Lifestyle

30 Q & A

February 9, 2016

1. Hvor gammel er du? 27, i en måned til…..

2. Hvor høy er du? 170 centimeter.

3. Stjernetegn? Fiskene, uforutsigelige og drømmende.

4. Når står du opp i hverdagen? Det kommer egentlig helt an på timeplanen, men bygningsarbeiderne kommer rett før 8, og da har jeg tatt kattevasken, fått på meg relativt rene klær og laget kaffe til dem. (Høres veldig gammel ut akkurat nå), men jeg jobber best om morgenen og legger meg heller klokken 9 hvis jeg kan starte arbeidsdagen klokken 6.

5. Og i helgene? Jeg pleier å starte stevne i helgene, og da er jeg også veldig tidlig oppe. Er stevnet hosted av British Showjumping starter jeg enten i første eller tredje klasse, ergo rundt 10 – 11 tiden. Er det ikke stevne prøver jeg uansett å stå opp før 8.

6. Favorittsang akkurat nå? Etter å ha sett dokumentaren: The worlds dangerous band i går, ble jeg helt hektet på November Rain igjen. Skal jeg være litt mer i nåtiden blir det Sugar med Robin Schulz og Francesco Yates. Elsker elsker elsker musikkvideoen og Francesco himself ♥


7. Har du tatoveringer? Nei men er inne på pinterest typ annenhver dag. Skulle jeg tatt en ville den blitt noe ala denne.

8663859839_a35d8f4314_o

8. Hva var det siste du spiste? 40 hjemmelaget churros rullet i sukker og kanel.

9. Hva var det siste du drakk? Tea, the british way.

10. En hemmelighet om deg? Nå måtte jeg spørre Howie og han svarte: Tell them about your weird food addictions, that you eat raw dough… Men så vet jeg ikke om det er en hemmelighet, siden jeg har gjort det i alle år.. Men jeg kan nevne at jeg ser for meg en framtid med barn. Herregud hvem hadde trodd (tror) det..

11. Har du noen gang vært forelsket? Jaaaa.

12. Hvilken farge har du på tannbørsten din? Den er faktisk rosa. Min stygge uvane er å bruke tannbørsten min for å pusse saltøy, og må da bruke Howie sin helt til han kjøper en ny en til meg. Så da ble det rosa denne gangen.

13. Hva hører du på akkurat nå? Mumford som har sitt daglige tantrum på denne tiden av døgnet. Han ligger opp ned på sofaen, snorker og grynter. Det betyr bare at han slokner hvert øyeblikk.

14. Er det noen du savner? Å herregud jeg vet ikke hvor jeg skal begynne. I går begynte jeg å gråte fordi jeg ville hjem, men bare for noen timer. Jeg savner så mange at det gjør vondt

15. Favoritt quote?

tumblr_lbbkm9DNKk1qcy37to1_1280

Stefan Sagmeister in my ♥

16. Høy eller lav musikk? Lav, alltid lav. Jeg tror med hånden på hjertet jeg er født med alt for god hørsel. Jeg kan ha tv´n på nivå 5, der andre sliter med å høre på 15. Jeg får helt fnatt av for høy lyd eller to lyder samtidig. Howie må sette alt på mute hvis han skal se en video på mobilen sin, selv om den varer i 30 sekunder. Kjenner jeg blir kvalm bare av tanken.

17. Hvor drar du når du er trist? Hjem til Hokåsen hvis jeg er skikkelig trist. Er jeg middels trist reiser jeg i stallen.

18. Favorittfarge?

c4de9454e90e0e044ff6b67266cb3cdf

19. Hvem snakket du med sist? Howie, Mumford eller meg selv. Vanskelig å holde styr på.

20. Hva ønsker du deg mest akkurat nå? Hestehenger.  Så.himla.overfladisk. Men det går over. Spør meg om en time så sier sikkert middag.

21. Hva var det siste du kjøpte? Mat til denne oppskriften:

22. Hva står det på den siste SMS’en du sendte? Haha, your secret is safe with me. Glad you had a nice hack and you didn´t get lost.. Gillian har altså ridd Rebel på tur for første gang og det hadde gått gr8.

23. Hva skal du gjøre til helgen? Jobbe lørdagsmorgen fra halv 9 til 1, så skal jeg starte rundt 3 på ettermiddagen, så hjem for å prøve en ny matoppskrift. Opp tidlig for å starte igjen søndagsmorgen (BS cat 1) og Agiltytrening med Mumford klokken 5 på kvelden. Gleder meg!

24. Drømmereisemål? Dette svarer kommer aldri til å forandre seg.. JAMAICA!

Ida dobbel

25. Hvordan er du som venn? Jeg er ærlig, til å stole på og prøver å få andre til å føle seg bra.

26. Hva kan holde deg våken om natta? Jeg burde sagt noe dypt som det sorte hull og hvorfor vi lever, bla bla bla. Men for å være helt ærlig så er det økonomien. Lånekassen, billånet, hesten, huset og oppussingen. Dette er forhåpentligvis bare en fase, mens jeg fortsatt tilpasser meg voksenlivet.

27. Hvem i Kardashian-klanen er du? Kourtney – No Doubt.

28. Hvilken TV-serie følger du med på nå? Ingen etter Luther, som forresten anbefales på det varmeste.

29. Hvilken bok leste du sist? Blod på snø, av Jo Nesbø.

30. Hva skal du gjøre når du er ferdig med dette innlegget? Spise mer churros.

_MG_9357 copy

    EnglishNorsk bokmål