Lifestyle

A thousand thank you

May 29, 2014


I don´t even know where to start. I feel extremely privileged to know so many great people. A MASSIVE thank you to all of you who liked my post on facebook yesterday, it blew my mind away.

Jeg vet ikke hvor jeg skal begynne.. Jeg føler meg så ekstremt heldig som kjenner så mange fantastiske mennesker. En GEDIGEN stor takk til dere som både likte og som ikke minst delte innlegget mitt på facebook i går. Jeg jobbet så hardt med den oppgaven, å se den komme til livet er en ganske fantastisk følelse.

Er det en ting jeg har lært meg gjennom mine 26 år så er det at hard work wins over lazy talent. Jeg husker dagene på NKF hvor jeg jobbet så svetten silte, mens tilbakemeldingen ble middels gode. Jeg kunne slått meg til ro med det, men jeg ble aldri ordentlig fornøyd. Jeg husker godt to episoder fra mitt første år på NKF. Den ene var en studentsamtale med hovedlærer hvor han gikk gjennom oppgavene mine og deretter sa; -det er ikke noe annet du kunne tenke deg å drive med da Ida?
Da jeg kom hjem til Mia og Tore den dagen var jeg sønderknust. Jeg gråt i sofaen og var så sinnsykt forbannet. Ikke bare hadde jeg jobbet hardt på hver oppgave, men hvordan kan en hovedlærer si sånt til en student? Det gikk en liten faen i meg den kvelden, og den faen forsvant aldri. Jeg bestemte meg for å ikke gråte, men å jobbe enda hardere. Bevise at jeg var god nok. Til syvende og sist så var det ikke han som skulle ansette meg, eller “kjøpe” designet mitt. Han kom til å gi meg en karakter, og thats it.

Den andre hendelsen kom på slutten av året. Det var en annen lærer som tok meg til side for å snakke. Hun virket bekymret over presset jeg la på meg selv, og spurte om jeg var redd for å skuffe foreldrene mine. Jeg sa til henne at mamma var stolt over meg uansett hva jeg holdt på med, så lenge jeg var lykkelig. Den som la presset på meg var, -ja, det var meg og ingen andre.

Jeg bestemte meg for å fullføre utdannelsen min i Southampton hvor det ALDRI var dager med fri. Hver lørdag kveld satt Helene og jeg benket foran tv-skjermen for å se X-factor, og det var en hellig time. Ellers var det noen torsdager vi tok oss fri på kvelden for å spise middag sammen med jentene. Resten av dagene var satt av til skolearbeid og trening.
Første innlevering gikk strålende. Selvtilliten og pågangsmotet steg i takt med humøret, og jeg synes livet var ganske så kjekt. Selv om jeg ikke hadde tid til noe annet enn å spise, designe og trene så tenkte jeg nesten hver dag; -Jeg er lykkelig. Lykkelig på ordentlig.

Poenget mitt er veldig enkelt egentlig. Jeg er ikke født til å bli en grafisk designer. Jeg er født til å lage ting. Å være designer er yrket mitt, kreativiten er lidenskapen.
Jeg har så mange drømmer jeg ønsker å realisere. Å selge designet mitt et et av dem, og nå er det faktisk i boks. Jeg er så stolt av meg selv og så glad for at dere liker det jeg driver med. Så igjen, tusen takk for all den hjelpen jeg får!

857981_10152652494985424_61993473_o

    EnglishNorsk bokmål