Life with Rebel

All packed for tomorrow

May 3, 2019

Føler jeg pakker med meg hele stallen når jeg skal på stevne. Det er SÅ mye som skal med, og jeg sover bedre når alt er klart dagen før og helst organisert i poser. Hengeren står klar med to høynett og salskap, mens bilen ser sånn her ut. Vi pakker for dressuren, sprangen og feltritt. Vi bytter først hodelag, deretter er det helskift før terrenget. Andre regler for hjelm, og man må sikkerhetsvest. Fargene skal på, og Rebel trenger mer beinbeskyttelse. Etter to år får man litt dreisen på det hele, men jeg har med meg to ryttere, – og hester som har tre forskjellige tider hver! Pluss en hårete hund som også krever litt oppmerksomhet!

Men kjekkasen er i allefall klar og supermanntrøya er på! Nå håper jeg han er like pen i morgen tidlig så jeg slipper å flette han på nytt!

Jeg må reise hjemmefra klokken 5 i morgen og fra stallen 5.40. Regner med tre timer en vei og en time før Kayleigh må varme up! Kryss fingrene for en god dag med opphold i sol!

  • Jane Shelley
    May 3, 2019 at 8:33 pm

    I hope the event goes well. Good luck Kayleigh

EnglishNorsk bokmål