Lifestyle

Back to school

August 15, 2014

Ryggsekk er byttet ut mot veske, og converse er byttet ut med heels. Casual all the way.
_MG_6207
Untitled-2kkk


 

Mamma skal ringe og bestille dyrlegetime til min kjekkas hjemme. Forhåpentligvis går alt er planen og jeg kan snart fly han over havet. Det var sinnsykt mye dyrere enn jeg turte å håpe på, og alle sparepengene går til Trustforwarding og veterinær. Selv om jeg ikke har råd til verken frisør eller høstjakke, så er det verdt hver eneste krone. Jeg gleder meg så i.n.d.e.r.l.i.g til å få han i hus. Jeg bare krysser fingre og tær for at jeg ikke har oversett viktig informasjon. Han må ha chip og rabiesvaksine. Først da kan vi bestille flybillet og han kan fly tidligst 21 dager etter vaksinen. Så må han selvfølgelig ha pass, og deretter ormkur. Så må mams sende han alene siden jeg ikke kan fly med han. Nesten som post, bare litt viktigere

    EnglishNorsk bokmål