Interior

Bathroom, before and after

September 6, 2017

Det tok oss 2 år og 6 måneder før vi fikk klart badet i første etage. Siden vi ordnet to soverom og bad ovenpå var det aldri noen hastverk med bad nede. Men når jeg ser det ferdig skulle jeg ønske vi gjorde det mye tidligere. Jeg er altså så utrolig fornøyd og blir nesten litt glad av titte inn. Er det merkelig?

Jeg føler på mange måter at alt faller litt mer på plass når huset er ryddig og at det ikke ser ut som en studentbolig fullt av drankere som aldri tømmer søpla. Det er leeeenge til vi tar på oss et slik prosjekt igjen, hvis vi i det hele tatt gjør det. Nå gjenstår det 1.5 rom, (kontoret er semi-ferdig) og innkjøp av møbler kan begynne. Det vil altså si èt møbel i måneden. Ikke alt man har råd til når man har hest, starter stevner nesten hver helg og skal gifte seg neste år. Førsteprioritering trooor jeg er en seng på gjesterommet nede, vi har tross alt madrassen og to nattbord 🙂

Nå, hva syns dere? Jeg er i alle fall utrolig fornøyd! Og alt dette har faren til Howie og Howie fikset på egenhånd ♥

    EnglishNorsk bokmål