Life with Rebel

Blair Castle Horse Trials

September 14, 2015

Denne helgen har det vært duket for et event ved Blair Castle, like ved Edinburgh. Jeg har gitt FeiTV mine hundre kroner hver måned for å følge meg på de største stevnene rundt om i verden. Derfor var det ekstra morsomt at de i helgen har dekket Blair Castle Horse Trials. Jeg kunne gitt lillefingeren min for å være blandt publikum, men både jobb, hest, hund og kjærest gjorde at jeg ble hjemme. Jeg har en halv dag igjen av ferien – et enkelt regnestykke på at jeg ikke kunne ta fri fra jobben.

[Best_Wordpress_Gallery id=”8″ gal_title=”Blair Castle”]

Jeg kjenner fler som har deltatt, ikke i de største stevnene, men allikevel er det stor stas å følge med på. Ridelæreren min kom blandt top 5 av 50 ekvipasjer, og ei jente jeg nettop av blitt kjent med vant 90 klassen sin og kvalifiserte seg til 1 meter. Hun rir en liten hest som heter Cara, og jeg har sjelden sett maken til en liten hest med så mye spenst – og engasjement.

Laura and Jila

Suzie and Cara


Så kommer vi ikke unna vinneren av Rolex Grand Slam i helgen  – Scott Brash. Jeg ble så uendelig glad når det ble seier i Canada, og det har tatt helt av på sosiale medier. Det var nesten som å se Northug på oppløpet, og responsen etterpå.

Som den ihugga hestefrelsten jeg er, har jeg også forståelse for at dette ikke er like intressant for alle. Men hvorfor blir ALDRI sprangridning, feltritt og dressur nevnt i sportssammenheng? Storbritannia har en ny verdensmester, men dette ble ikke en gang nevnt på hverken TV eller radio. Hvordan kan denne sporten bli større når den aldri blir introdusert for nye mennesker?

screen-shot-2015-09-13-230604

Vel vel – mannen er nå rik, og hele reportasjonen kan leses her 🙂

    EnglishNorsk bokmål