Life with Rebel

Bruker kjelen til å vaske saltøy

May 27, 2016

Tjaaa. Hva skal man si? Ikke bare bruker jeg kjelen, men jeg sitter på et nyvasket håndkle på det nye teppegulvet, i det nye soverommet. Trenger jeg å si at jeg er alene hjemme?

Processed with VSCO with f2 preset

Der har dere den nakne sannheten. For å få tid til å pusse saltøyet må jeg spise mat samtidig som jeg ser på SKAM. Snakk om trippeltasking, men så gikk det jaggu unna også. I morgen skal Nikki starte Working Hunter med Rebel og siden det ble bestemt i siste liten vil jeg gjerne hjelpe henne så godt jeg kan. Støvlene mine er alt for store, men de står ferdig pusset nede. Det er veldig streng “dresskode”, så støvlene må vært svarte (helst vasket med tannbørste) og utstyret må være skinnende rent. Pannereimen må være nøytral og hodelaget må ha hunter nesereim. De er lov med martingal men beinsbeskytterne må av før man går inn til The Showing Part. Jeg føler meg så latterlig som skriver det på engelsk, men hva heter det egentlig på norsk? Eksisterer det i det hele tatt? Uansett, konseptet går ut på å finne den hesten som hadde passet best til jakt. Ergo, – modig og keen. Rebel er egentlig alt for liten siden hunterne er bygget kraftigere (helst blandet med draft), men dette er bare et stevne arrangert av North Aysrhire Riding Club, så man får ri det man har.


Jeg hentet Mumfor fra hundebarnehagen rett etter jobb og kjørte han hjem. Tenkte egentlig å la han sove i bilen mens jeg var i stallen, men siden jeg likevel måtte fylle 10000 liter bensin kjørte jeg innom huset. Der spiste jeg eplepai og is før jeg forlot en svimende Mumf til fordel for Rebel. Han hadde allerede fått middagen sin men en ridetur på kvelden, i strålende solnedgang, kan lite måle seg med. Dessuten måtte jeg få ut litt steam for Nikki i morgen.
Da jeg kom hjem tok jeg med en veldig glad hund på kveldstur på golfbanen hvor han ivert prøvde å ta livet av små harepus. Det går heller dårlig, men veldig god underholdning i alle fall.

Processed with VSCO with f2 preset

Nå er i allefall saltøyet rent, dyra har det bra, Howie har jeg snakket med og første sesong er unnagjort. Nå nærmer klokken seg midnatt så det er på tide å legge fra seg macen, sloss om bedre sengeplass og stå opp tidlig for jobb i morgen. Håper alle hjemme har en fin helg 🙂

    EnglishNorsk bokmål