Lifestyle

Cheers to the weekend!

May 9, 2014

Enda en uke overstått og jeg ønsker helgen mer en hjertelig velkommen. Jeg var litt vel ovenpå da jeg for noen uker nevnte at jeg aldri er syk. Ca 1 dag etter det, la jeg hodet på puta, full vitende at morgendagen kommer til å bli herk. Jeg begynte å få sår hals, tette ører og gikk ikke en meter uten nesespray. Og sånn har det altså vært i over en uke. Hadde jeg ikke vært ny i jobben så hadde jeg vært meget fristet til å ligge under dyna og late som om dagen ikke fantes. Men nå er jeg nesten på topp. På onsdag var jeg tilbake på trening og jeg har nok energi til å stå opp litt før om morran. Og det er jo kjekt..

Ellers har jeg planer om å gjøre noe helt nytt i morgen. I over et år har jeg hatt lyst til å teste ut crossfit og nå er det dags for min aller første time. Jeg tror virkelig det passer meg som hånd i hanske. Det blir bare introduksjontime i første omgang,  men forhåpentligvis en tung en. Så får vi se da, om jeg har riktig teknikk i knebøy og diverse øvelser. Dessuten er det folk der. Og folk er bra. Kanskje noen av dem til og med synes jeg er alright.

Men nuh! Er det fredag kveld. Jeg har blitt påspandert middag og pannekaker. Ga også hjemmelaget syltetøy et realt forsøk.  Flytende men digg!-

Pannekake-01Pannekake02

Hei melkeskål og fram med netflix. Kanksje jeg skal tvinge meg selv til å se -Orange is the new black..

    EnglishNorsk bokmål