Lifestyle

Colchester in my life

May 19, 2014

1

4

10

9

8

7

6

5

Mulig det var været og alle menneskene, men Colchester gjorde meg virkelig lykkelig denne helgen. Det er rart med det, jeg har på en måte tvunget byen litt ut av livet mitt fordi jeg vet det er så utrolig lenge til vi eventuelt flytter nærmere.
Howie må jo være i Glasgow en god stund framover så jeg tenker så lite som mulig på andre muligheter, siden det nesten ikke er noen. Det går overraskende greit når jeg er I Glasgow, men gud hvor kjedelig det var å reise fra Colchester på lørdag. Jeg har møtt så mange fine mennesker der, som er så oppriktige og snille. Som ler av mye og som setter pris på alt det fine dem har.
Det som er viktig å huske på er at denne helgen var et lite unntak. Det er ikke hver helg Nick og Nikki gifter seg (høhø) så alle var jo hjemme samtidig. Det er den hverdagen jeg sliter med.. DET har jeg innrømmet for meg selv, jeg er jo virkelig ikke laget for rutiner. Kjekt å vite hva en skal gjøre til enhver tid, men så lenge jeg har timeplanen full så klager jeg meget lite.

I min drømmeverden bor Howie, mamma, Martin, mormor, tante, Buster og alle andre jeg bryr meg i Sydney. Hvor vi kan stå opp tidlig for å jogge til soloppgangen og nesten drukne i bølgene på Bondi. Kjenne varmen i kinnene mens vinden ødelegger den allerede svette hårsveisen.
Ha en stall nærme hvor jeg kan ri ofte, og bare våkne lykkelig. Å vite at jeg har muligheten til å se en jeg er glad i, og jeg kan bestemme hvem det skal være.
Og jeg kan se Line igjen..

352_88073100423_4280_n

Misfortå meg rett, jeg var så lykkelig når jeg ble tilbudt jobb som grafisk designer at jeg holdt på å svime av. Jeg visste det ville løse så uendelig mange problemer for oss som kjærester (og det var jo noen av dem) og at jeg stolt kunne meddele at ja,.. jeg jobber som grafisk designer. Blir jo nesten rørt bare av å skrive det ned.. Jeg er jo veldig heldig, jeg også.

    EnglishNorsk bokmål