Lifestyle

Da har alle reist hjem

April 26, 2016

Etter nok et fantastisk besøk av Nick & Nikki har jeg og Howie intatt stua med te, brødskive og popcorn. April har vært en sinnsyk travel, men morsom, måned. Jeg hadde besøk av Lena i førsten på måneden og hentet Helene samme timen som hun reiste hjem. To dager etter at Helene reiste hjem fikk vi besøk av Jane og Peter og rett etter det reiste jeg til Norge for 4 dager. Jeg var i Skottland i mindre en 12 timer før Nick og Nikki kom på besøk, og på Torsdag reiser Howie til Valenzia. Puh – takk gud for “hundebarnehage” sier jeg bare. Mumford kommer til å ha mange timer med Angus den kommende helgen. Jeg jobber Fredag og Søndag og syns ikke han, eller noen andre hunder, skal være så lenge alene. Da er det supert at jeg har ei venninne som driver med Day Care. Hun har innredet garasjen til hundeparadis, med kjøkken, TV og peis. De går tur to ganger om dagen og blir kost 90 minutter daglig. Sånn serr. Hun mener alle hundene har rett på hennes fulle oppmerksomhet og vier 2×45 minutter om dagen kun til sofakos…… Så han er i de tryggeste hender.

Nå ser jeg litt fram til Mai: mer jobb og bedre ridning. Det har slantret litt på den fronten men jeg er heldig som har så mange folk som hjelper meg når det trengs. I dag har jeg bare ridd lett bakkearbeid, slappet av i alle mulige muskler og øvd mye på volter og åtte-tall. I morgen har jeg sprangtime med Aileen, så blir det to rolige dager før stevne på lørdag. Det er bortestevne og jeg håper så inderlig han kan oppføre seg litt bedre denne gangen.

Så vil jeg bare si at det er kvelden snart for min del. Jeg er så trøtt at jeg stuper. I dag tidlig brukte jeg blinklyset i en SVING!! Det var tider den gangen man ikke hadde planer før eller etter jobb. Jeg bare tuller – herregud så kjett det var.

Ida Strandberg blogg scotland

 

 

    EnglishNorsk bokmål