Interior

Den nakne sannhet

December 3, 2015

Renovating troon Ida Strandberg blogg blog3

Jeg overlever dette altså. Jeg har jo Terror.

Renovating troon Ida Strandberg blogg blog2

Renovating troon Ida Strandberg blogg blog

Åh alt er borte, og igjen står et tomt rom med sagflis. Jeg må ta meg en runde hver kveld for å se forandringene og det er helt vilt at vi endelig har kommet i gang.

Ellers har jeg klippet Rebel i dag, og det gikk uten bedøvelse. Sist gang måtte jeg ringe dyrlegen for ei sprøyte. Lekse til neste gang: IKKE klipp beina…. Men nå er han shavet, frisk og fin. Gillian red han i dag men ridehuset var proppet av folk så vi skal møtes i morgen klokken 10 for fortsettelsen. Jeg tenker nesten hver dag hvor heldig jeg er som har egen hest og hund, herregud som jeg har savnet dette.

    EnglishNorsk bokmål