Lifestyle

Den som intet våger

August 23, 2016

Det er èn ting jeg beundrer bloggere, og det er tiden. Selv om de mest betalte har det som fulltidsjobb er det mange sjeler der ute ute som kun blogger for gøy – noe jeg også gjorde. Men så kom liksom livet og tok litt kvelertak og det fristet så undelig lite å overføre bilder og skrive hva jeg har gjort. Jeg føler liksom at alle vet hva jeg har gjort fordi jeg poster alt for mye dritt på instagram og Facebook og tror egentlig ikke at jeg har noen flere følgere her på bloggen heller. Så er det noen stunder som dette, når huset begynner å komme på plass, at jeg finner både roen og lysten til å skrive ned noen ord. Det er tross alt hobby nummer to og lete seg gjennom arkivet. Jeg er så glad for at jeg har brukt så mye tid på denne bloggen selv om det er skippertak uten like her… Så igjen – hei til dere, her er jeg på nytt.

Jeg har min siste dag på jobb på torsdag før jeg begynner i ny jobb neste mandag. Jeg sa bare hejdå til min fine lille arbeidsplass til fordel for en e-commercestilling i Ayr, en halvtime lenger sør. Når stillingen ble utlyst tenkte jeg bare ja!!!!! Denne annonsen er skrevet for meg!! Den inneholder design, nettside, markedsføring og hest. Og intervjue ble det, som ble til en ny fulltidstilling for Strandberg.

IMG_1515

Litt vemodig, men mest moro. På fredag skal hesten på ferie og vi til Colchester. Der blir vi i en uke og jeg har planer om å nesten ferdigstille to nettsider. Noen gangen har jeg så inderlig lyst på halvstilling så jeg kan få gjort mer på nett, men det er litt modig akkurat nå kjenner jeg. Derfor prøver jeg å balansere det i full jobb først for å se om det er behov for meg. Rett og slett.

    EnglishNorsk bokmål