Life with Rebel

Dressage on Sunday

June 14, 2019

Forrige stevne var det siste, sa jeg, før jeg føder. Jeg begynner å bli litt mer andpusten og syns det er vanskelig med overganger, og generelt sitte dypt i salen i trav. Men jeg burde ha visst bedre, for på tirsdag meldte jeg oss på enda et stevne. Samme sted og nesten samme test. Denne gangen er det utendørs og jeg håper på en rolig og avslappet test denne gangen også. Hvis han er “med meg” så skal jeg være modigere og be om mer aktivitet – noe som enten resulterer i en giraff eller høye poeng. Og hver bidige gang har jeg fått giraffen. Da er det bare å kaste inn håndkle og glemme både dagen og testen.

Vi øvde i går og det gikk veldig veldig bra. I dag longeres han i pessoa og i morgen trener vi enda mer. Jeg føler ikke vi har like lang tid denne gangen så må velge treningen med omhu. Overganger (herregud som jeg hater det) må repeteres hundre ganger og inkludere kontra-galopp til trav på langsporet.


Neste uke kommer både mamma og Bæsse på besøk og jeg har tatt to dager ferie! Så har jeg faktisk bare 31 dager igjen på jobb, før det bærer ut i perm… herregud, jeg syns det fortsatt er veldig rart å tenke på…

    EnglishNorsk bokmål