Life with Rebel

For en fantastisk fin dag

February 11, 2017

Åh dere, dette var moro. Kjempemoro! Jeg tok det rolig ute i går kveld, da jobben arrangerte bowling og middag ute. Var i seng klinkende edru før 11 og spratt opp da klokken slo 7. På med stevnebuksene, skjorta, jakka. Hjelmen, sjabrak og stevnedekken i bilen. Hentet Stephanie klokken 8 og hesten var lastet på hengeren halv 10. Vi gikk banen sammen, jeg telte fire skritt til hvert hestesteg. En lang kombinasjon på hinder nummer 4 og en kjempefin kombinasjon på nummer 7. Visste jeg måtte ri meget fremover til fire for at han skulle ha langt nok steg over det siste hinderet. Ellers en veldig fin bane bortsett fra en rød rekk som var plassert i en morsom vinkel. Så helt rett ut, men var satt litt på skrå. Viktig detalj.

Oppvarmingen gikk rett.til.helvete. Verste på lenge. Alt for mange hester, ingen kom seg til hinderet, og det var satt opp alt for høyt. Jeg måtte vente med å hoppe til det kun var fire hester foran meg og da var jeg stresset. Rebel tok bittet fra meg, stakk av, hoppet, stakk av igjen. Fikk ikke stoppet før vi nesten kræsjet i andre hester. Kjempeflaut og jeg ville nesten reise hjem. Navnet mitt ble ropt opp og jeg tok et langt åndredrag før vi gikk inn i ringen. Vær så snill Rebel. Vær så snill å hør på bremsene mine.

Så gikk det helt sabla fantastisk. Mistet han fra hinder 8 til 9 og kom derfor i ubalanse til det tiende hinderet. Alt henger liksom sammen men det ordnet vi opp etter det og nailet de tre siste. Så sykt morsomt!! Nå mangler jeg bare to feilfrie runder før vi har kvalifisert oss til finalen i November. TO (!!!!) feilfrie på 7 måneder. Det burde vi klare eller?

Og enda bedre var det med et bra publikum. Howie og Lille Mumf. Se så fin han sitter. Smeeelt. Og Stephanie så klart. Hva i alle dager skulle jeg gjort uten Stephanie? Haha, altså jeg hadde tenkt til å legge ut dette bildet på facebook, men så ser Rebel SLIK ut på alle bildene. Men gull verdt, det er hun!!!


Ellers har det gått i hundre. Vel hjemme igjen sto det en urolig mann og ventet på meg. Jeg måtte bare snurre meg rundt, dusje og skifte, vi skulle nemlig kjøpe sofa. Halleluja sier jeg bare. Det er så etterlengtet. Vi har sett på ganske mange og begge likte veldig godt en, blå, dyr, hjørnesofa. Og tror dere ikke den ble bestilt? Altså jeg er bittelitt i himmelen.Tror det kalles materalistisk lykke, men pytt. Nå begynner ting liksom å falle litt på plass. Små ting her, store ting der. Dæsken altså, det er både dyrt og tidskrevende å bo seg inn. Litt morsommere når man har så fine vesener rundt seg. Howie er i strålende humør fordi BÅDE ManU og England vant i dag. Han danset The Ketchup Dance når England gikk fra 16-14 til 16-21 på ti minutter. Jeg hadde nesa i mobilen så skvatt nesten ut av sofaen når han skreik som en støkkin´gris. Haha, samme gjorde Mumford.

Så gikk vi en tur alle tre og nå sitter vi alle i sofaen med beina høyt. The Black List snurrer i bakgrunnen og jeg er så glad. OG det er Søndag i morgen, bare for å gjøre alt litt bedre.

    EnglishNorsk bokmål