Life with Rebel Lifestyle

En liten update

April 24, 2019

God morgen til alle dere hjemme!

Her har oppdateringen vært ikke-eksisterende, og det har vært kjempedeilig. Aldri før har jeg hatt mindre lyst til å dele, – og være, på sosiale medier. Jeg syns Instagram er helt uendelig kjedelig og blir kvalm av å se på profilen min. Det har blitt et uendelig jag av å være perfekt, dandere bilder, redigere bakgrunn, kule titler og enda flere følgere. En dag scrollet jeg gjennom feeden, og historien til 100 folk som deler konserter (!), mat, sminke, tusen bilder av en flyplass osv osv. Og herregud så kjedelig det var! Jeg krysset meg ut og bannet over en kjedelig vennekrets. Men… de er ikke kjedelige venner, men de deler kjedelige ting. Og jeg har fått så nok!

Så Instagram er lagt på hylla, Facebook blir brukt bittelitt, og Snapchat kan jeg fortsatt leve med. Men derfor passer det helt ypperlig å skrive litt her igjen. Jeg har absolutt ingen følgere, og det føles helt fantastisk!

Så her kommer en liten oppdatering fra vakre Skottland.

Det har blitt vår, magen vokser fortsatt, jeg er ikke lenger syk, alle er friske og det er travelt på jobben. Alt er egentlig kjempefint akkurat nå, sett bort i fra at jeg har valgt å avstå fra feltritt denne sesongen, og det er det absolutt verste med å være gravid. Jeg savner ikke alkohol, rødt kjøtt, klærne eller overskudd på kvelden. Men herregud så vondt det gjør å ikke ri feltritt.

Heldigvis har jeg overtalt Kayleigh til å overta tøylene denne sesongen og i helgen var sesongens første stevne unnagjort! Jeg kjørte, hjalp, gav råd, og spiste hamburger. Solen sto høyt på himmelen hele dagen og hun avsluttet stevne med 46 feil – og det holdt til en niende plass 🤩 herregud så stolt jeg var. Rebel sitt første stevne utendørs, på gress, og i bedre form en noensinne. Det blir dessverre ikke mange stevnene dette året, så vi tar med oss tilbakemeldingene fra dressuren og jobber oss oppover til neste stevne i juni.

    EnglishNorsk bokmål