Lifestyle

Ferie og bloggpausen er over

August 4, 2014

Jeg la igjen macen i Skottland da vi reiste til Norge. For det første er det ikke nett på hytta, og jeg føler ikke det var noen overhengende krise at jeg ikke oppdaterte om diverse flesk og fisketurer.
Det har vært de beste dagene hittil i år, -og med solen stekende fra morgen til kveld kunne vi ligge på gresset og banne over innsektene som fløy opp i nesa. Vi fisket hver eneste dag, og kom alltid hjem med fangst. Alle fikk fisk bortsett fra enprosenten som reiste tomhendt hjem siste kvelden. Jeg foreslo at vi skulle bytte stang, siden jeg trodde det var sluket det var noe rusk med. Selv da fikk jeg fisk etter noen minutter, og Howie gav rett og slett opp. Hans jobb var da å kveste fisken Nikki og jeg fikk, siden han ikke var så opptatt. Åh joy, det var mye latter, solnedgang og myggsprayolje. Buster var med hele tiden, og som Nick uttalte; -he is a part of the gang.

_MG_5293

_MG_5301

_MG_5326_MG_5374
_MG_5394
_MG_5459
_MG_5503
_MG_5511
_MG_5583
_MG_5578
_MG_5636

Sene kvelder og sene frokoster ble hverdagskost, og noen smuglerturer til Sverige ble unnagjort. Jeg klarte uvitende å miste dolokket ned i do, så Nikki var helt forfjamstet når det da ble hennes tur. Jeg lo så mye at jeg ikke klarte å stå oppreist, så Howie måtte frem med både kost og kvist.
– Vi badet i sjøen hver eneste morgen, og laget middag vi til slutt måtte spise i båten for å ikke miste verdifulle fiskeminutter. Gjedde ble det lite med, så vi har allerede planlagt neste tur, da vi inkluderer sjoa og vestlandet. Kveldsrapping kommer jeg aldri til å glemme, heller ikke stillheten om morgenen. Jeg er på mitt aller beste, da jeg kan bade i sjøen, kaste på meg en shorts, og gå barbeint på gresset og se Howie løpe fra illsint veps.

    EnglishNorsk bokmål