Lifestyle

Forrytter og nytt oppdrag

June 14, 2016

mg_7928Den siste tiden har ønsket meg mer fritid…. Tiden man har etter jobben er gjort, klærne er vasket og middagen er inntatt. Etter jobb, før man sovner. Derfor har jeg tatt den veldig tunge men riktige beslutningen og gi Rebel til en annen person to dager i uken. Akk, ja dere hørte meg. Forrytter. 2 hele dager. Som jeg ikke skal i stallen etter jobb. Plutselig sitter jeg der med både vinflaska og tv kontrollen…

Neida, spøk til side så har jeg lyst til å takke ja til fler oppdrag innen web. Jeg har takket nei til 3 tilbud den siste tiden, noe som er forferlig vondt, men allikevel riktig. For hvordan kan jeg takke ja når jeg ikke har èn ledig time i døgnet, sett bort i fra den verdifulle GoT timen på en mandagskveld? Så nå dere, vil jeg introdusere dere for Stephanie, ei dame har svart mine lave bønner og som har kommet gjennom det trange nåløye. Ikke bare det, men hun er flink til å ri også. Ryddig som meg selv og ønsker å bruke mer tid med selve hesten og ikke bare ridningen. Hun er kjempesøt, morsom og ryddig. Og veldig glad i Rebel.

Mange syns jeg er helt borti natta som lar andre ri hesten min, men la oss alle innse fakta. Rebel er ikke, og kommer aldri til å bli, noen Grand Prix hest. Jeg ser heller ikke på meg selv som tidenes pilot, og det er faktisk latterlig fristende og reise hjem rett etter jobb. Så jeg har allerede er lite oppdrag som venter på meg – en hjemmeside til et av skottlands lengslevende modellbyrå. Jeg sendte et kostnadsforslag som ble godtatt så i løpet av neste uke begynner jeg med smått med hjemmsiden. Ideèr har poppet opp i hodet mitt hele ettermiddagen så jeg må enten designe siden snart eller skisse alt ned på papir.

mg_7939-copy

Så nå er det oppdrag kontor som nesten står øverst på listen. Rett etter kjøkken og stue selvsagt. Men det hadde vært kjekt med en skrivepult og stol kjenner jeg 🙂

    EnglishNorsk bokmål