Life with Rebel

Første dag unnagjort

June 6, 2016

Det er noe jeg aldri har skjønt meg på.. Hvorfor er alle så hemmelighetsfulle om prøver, oppkjøring og livet generelt. Hva er det vi er så redde for? Er det å feile? Og i så fall – hvorfor? Vi mennesker feiler hver eneste dag på denne planeten, noen i større grad en andre, men hva er galt med å dele det? Derfor skriver jeg “åpent” om min første dag på kjøreskolen. Hvis jeg ikke klarer å bestå eksamen på onsdag skal jeg jaggu dele det også. Deretter drikke ned sorgene med vørterøl og bestille ny oppkjøring. Sånn, værre er det ikke.

Meeen tilbake til 08.15 i dag tidlig hvor en nervøs Aida trappet opp hos Jim Mair med et halvknekt førerkort. Rommet inneholdt deltagere i alle aldre og jeg kom selvfølgelig i prat med de fleste av dem. Min kamerat for dagen het Cameron, en 26 år gammel politigutt fra Kilmarnock. Han kjente jo alle sidegatene inside-out mens jeg aldri har vært i verken Springside eller Kilmarnock. Dessuten har han kjørt med lasteplan siden han var 17 så du trenger ikke være rakettforsker for å forstå at det var jeg som var snegla. Jeg har aldri i mitt liv kjørt med henger, men det gikk lekende lett etter ryggeprøva.. H-e-r-r-e-g-u-d så dårlig jeg var. Nesten så jeg blei skikkelig frustrert, helt til læreren kom med en flaske med sitatet: No pain no gain.. Så måtte jeg le litt istedenfor å prøve på nytt etter en liten pause. Kort fortalt er jeg veldig glad for at vi har enda en intensiv dag i morgen fra 8 til 4, før den store testen på onsdag… grøss….


Processed with VSCO with f2 preset

Ellers er det fortsatt strålende sol her i Skottland og gradestokken viste hellige 27 grader i dag. Jeg kunne ikke ri før solen hadde gått ned, men enda da var Rebel svett som en dupp. Jeg gav han en skikkelig dusj før jeg tok han med ut for å gresse og la pelsen tørke før kveldsmaten.

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Hahahaha!!! Jeg lo så godt av dette bildet. Bra du er fotogen lille venn ♦

 

    EnglishNorsk bokmål