Lifestyle

Guardians of the Galaxy

September 18, 2014

Når Mike spurte oss om vi ville være med på kino, ble jeg jo veldig glad. Helt til jeg fant ut hvilken film vi skulle se. Galaxy er tidenes verste ord etter min mening, og i kontekst med en film; -enda verre. Vi ble allikvel med, siden de både selger popcorn og fizzy cherries der. Øl ble jeg lovet også.

Jeg har ikke tenkt til å dele noen “hemmeligheter” med dere, men jeg gråt etter ca 3 minutter, og lo så mye at Howie ble ille berørt. Vanskelig å innrømme at man har tatt feil, men det var en veldig bra film. Skader heller ikke at både Vin Diesel og Bradley Cooper er med. Ei heller at hovedpersonen Peter er halvt norsk. Så hvis man klarer å se vekk fra det som er naturlig, og lever litt en i annen verden, anbefales den på det sterkeste.

_MG_7761

_MG_7768
Sko: H&M // Genser: Topshop

    EnglishNorsk bokmål