Lifestyle Wedding

Hannah og Richard Oakes

May 27, 2018

For en fantstisk fest det var i går, fra start til slutt! Vielsen startet klokken 2 og jeg var egentlig ikke i humør til å grine, og trodde jeg gjorde det helt supert, helt til Hannah går opp kirkegulvet i en uendelig vakker kjole. Altså den var midt i blinken! Jeg ble helt stum og tenkte bare – Yes, dette naila du! Høy i halsen, lange armer, masse blonder og vakkert slør. Sminken var veldig naturlig og håret like så. Vielsen var både morsom og kort, og de hadde leid inn 2 London busser for anledningen som fraktet oss til festlokalet – Hackney Studios. Med hengende lys og blomster i taket, murvegg med planter over alt. Det var litt av en stemning…

Og talene!!! Altså herregud!!! Peter var i toppform og fikk alle til å både le og gråte, men ikke så mye som Hannah sin. Rommet var fylt med kjærlighet, latter og gamle minner. Stemningen var til å føle på, og sola sto midt på himmelen. Alt var bare så ekte og bra. For en fest og for en familie.

Vi kom oss til hotellet like fulle som to flasker. (Howie hakket verre enn meg, det må nevnes) og etter at jeg løp over gata i penkjolen og tøfler, for å kjøpe kebab, fikk vi beskjed av Jane om å legge oss. Haha! Hun visste ikke helt hva hun skulle gjøre når jeg sølte salat og løk i hele lobbyen. Både Richard og jeg fikk totalt latterkrampe, og jeg ble sendt i seng like etter. Howie sov i en stilling som minnet meg om en moské, med lyset på….

    EnglishNorsk bokmål