Life with Rebel

Happy birthday Rebel

May 19, 2018

I går var det bursdagen til denne flotte herremannen. 13 år – going 5, som ofte blir sagt. Dagen ble feiret på beste vis – ute i hagen hele dagen, dusjet med kaldt vann før han rullet seg i stallen og fikk masse høy, gulerøtter og kveldsmat ♥ Jeg reiste deretter til Frankie, som fristet meg med prosecco, jordbær og kokkelert mat av Mike, som altså er verdens beste mat.

Vi satt ute hele kvelden, skravlet om alt og ingenting. Det er lite som er bedre en fredag etter jobb.

Det er rart å tenke på hvordan vi begge har endt opp her, i Troon, på grunn av jobben til våres bedre halvdel. Jeg hadde aldri i verden møtt Frankie uten dem, og selv om jeg kan ha dager hvor hjemlengselen er litt sterkere (som på torsdag, syttende mai, helt forferdelig) så har jeg det helt topp ellers.


Nå sitter jeg i sofaen med morgenkåpen, og varmer opp til bryllupet til Meghan og Harry. Jeg skal også til frisøren for teste håroppsetting før den store dagen våres (ikke det kongelige bryllupet altså). Ting faller mer og mer på plass. Nå er det mindre en 3 måneder igjen, det har gått så aaaaalt for fort!

    EnglishNorsk bokmål