Life with Rebel

Helg og hjelp

September 18, 2015

Nå dere, nå er det endelig helg, og det er lenge siden den har vært sååå etterlengtet. Jeg har vært på jobb fra 8-16, dro hjem for å overtale Howie til å bli med meg i stallen – vant og kom nå akkurat hjem der i fra. Han overtalte meg til å gjøre unna alt det “kjedelige” før han kom så han ikke ble lurt til å møkke ut. Han er egentlig hjelpsom som helst, men møkking, det syns han er kjedelig.

Så da han møtte meg en time etterpå hadde jeg fikset høynett, laget kveldsmat, møkket ut og fylt på med vann. Rebel sto tjoret fast ute og jeg striglet for konge og fedreland. Jeg hadde glemt hvor mye de røyter – det er IKKE lenge til jeg går over med barbermaskinen der altså.

IMG_9637 copy

Så la jeg salen på dyret, varmet han opp og tok noen hopp over et kryss som allerede var satt opp. Han var overraskende rolig, noe som gjør det veldig enkelt å se steg tidligere enn vanlig. Jeg starter som regel med å trave over små hinder så han lærer seg at man ikke trenger fart for å komme seg over. Det ender som regel med bukking, men ikke store greiene. Så tok jeg han over til “dressur-banen” hvor Charlotte jobbet seg gjennom et program for morgendagens dressurstevne. Angrer veldig på at jeg meldte meg på for han var helt fan-tastisk å ri i dag. Heldigvis er det Arena Event neste helg, altså dressur, sprang og feltritt på en og samme dag.

IMG_9650

I morgen er det ingenting uvanlig på timeplanen. Hvis været holder seg tenkte vi å ta med Mumford til stranda, så da regner jeg med det hagler snørrfiller siden jeg skrev det ned…..

The weekend has finally arrived and I convinced Howie to come with me to the yard. I did all the “dirty work” before his arrival so all he had to do was watch. Little Mumf was with him and I nearly had to pinch myself when I rode and had my two boys as audience <3 Rebel behaved so well today I regret not attending the dressage tomorrow. He´s starting to have a lot of good days now recently and its more calm than ever. Today I actually wet is wee face with a sponge, and he just stood there… – Say What? 

Tomorrow is going to be a quiet day. If the weather stays good I want to take Mumford to the beach and I need to clean my tack before the big Jet Set final on Sunday. I only qualified in the 70 cm, but its going to be such a good (and very busy) day 🙂 

    EnglishNorsk bokmål