Life with Rebel

Hvordan ligger vi an?

April 19, 2017

Vi har ikke trent mye denne uken, eller forrige uke. Det ble flere dagers hvile og avslappende ridning rett etter stevne forrige helg. Mandag ble han ikke ridd i det hele tatt og tirsdag jogget vi mest. Fri onsdag og litt mer trening torsdag og longering fredag. Har ridd gjennom testen min et par ganger nå og håper jeg husker den. Denne testen virker enklere enn forrige gang men det kommer mest an på hesten på selve dagen. Hjemme er han helt fantastisk å ri og jeg tenker selv at dette hadde blitt en veldig god test. Så varmer vi opp på stevnedagen (på gress) og hesten min er byttet ut med en nervøs giraff som aldri har sett andre hester (eller dommere) før. Akk…
Etter tilbakemeldingene fra forrige gang har jeg lagt fokus på mye mer bein og halvparader når han øker farten istedenfor. Det begynner å ta form… Vi får bare øve fram til lørdag og forhåpentligvis får jeg en litt bedre prosent 🙂


Sann ser det ut hjemme hos oss. Noen ganger veldig ryddig, andre ganger veldig rotete. Jeg orker bare ikke ta med alt hjem når det skal ut igjen om noen dager.. Jeg pakket smått i går og pusset ét hodelag og salen. Det andre hodelaget bruker jeg fram til torsdag så pusser jeg det også. På Fredag henter Howie hestebilen og deretter meg på jobb halv 1. Da reiser vi i stallen for å pakke og longere Rebel før vi stikker nesa til Edinburgh. Det er egentlig helt vilt å opstalle hesten der når det er så nærme, men man vet aldri når man skal ri, eller om klassen din er først. Og jeg nekter å reise fra Troon klokken 4 på natten for stevnestart klokken 8. Dessuten vil jeg gå banen på Fredag… To ganger!!!!!!

    EnglishNorsk bokmål