Wedding

Invitasjon 1 & 2

September 8, 2017

Da Jacob fridde til Lauren var det ikke bare hun som ble tatt på senga. Resten av Skottlands befolkning satte teén i halsen og ingen trodde de strengt tatt kom til å gifte seg? Men så feil kan man altså ta. Datoen er 17. September neste år, i utrolig vakre Santorini. Jeg lovte dem å lage invitasjoner, som tok bittelit lenger tid en planlagt. Nå er de 95% ferdige og jeg har spurt om et prisoverslag fra et trykkeri i Irvine. Nå er det tid for våres egne invitasjoner, men jeg syns det er hundre ganger verre enn å lage noen andre sine. Jeg har hatt over 100 ideèr, og man kan lett blande det til en stor suppe med bare rotgrønnsaker. MEN ideèn er nå klar, ny font har jeg kjøpt, teksten er overhodet ikke klar, og jeg må i tillegg oversette den på norsk. Seriøst, jeg er nødt til å ta meg selv i nakkeskinnet, og velger å jobbe hjemme fremfor å se til Rebel på morgenen. Han får jo frokost, så det er ikke synd på han…..

Jeg hadde forresten aldri trodd jeg skulle være så hemmelighetsfull når det gjelder bryllupet. Er det fler som har tenkt det samme? I starten tenkte jeg – YES, nå kan jeg dele mine tanker og ideèr på bloggen, men så holder jeg kortene så tett til brystet. Akkurat som om vi er så sabla spesielle.. Tror kanskje jeg bare vil bli ferdig med invitasjonene og sendt dem ut først. Helst i går!

    EnglishNorsk bokmål