Wedding

Jeg har funnet kjolen!

September 13, 2017

Med en stor dose flaks fikk mamma og jeg time hos en brudesalong Søndag ettermiddag. Vi hadde akkurat kommet hjem fra stevnet før vi kastet oss rundt og kjørte den knappe veien til Ayr. Verken jeg eller mamma hadde store forventninger til dette – vi hadde jo tross alt funnet kjolen som var på vei hjem til Norge for prøving i Desember. MEN… vi måtte jo ha en back-up kjole, som vi så fint kalte det. I tilfellet kjolen ikke passet, eller at jeg ikke likte den. Man vet jo aldri.

Jeg har aldri prøvd brudekjoler før, men vi ble tatt veldig godt i mot og jeg plukket ut ti kjoler jeg veldig gjerne ville prøve. Og allerede den første kjolen elsket jeg, helt nydelig! og den andre lige så! De to hang veldig lenge i prøverommet før jeg tok på meg den siste kjolen, som jeg ikke hadde plukket ut selv, men som betjeningen ville jeg skulle prøve. Ikke vet jeg hvorfor den ikke ble med i første runde, for den var bare så utrolig vakker. Så norsk, eventyrlig – og veldig veldig meg. Det er ikke noe jeg ville endre, ikke èn ting! Den var to størrelser for stor, så jeg kan bare forestille meg hvor perfekt den blir.

Så det blir altså ingen tur hjem for å prøve den andre kjolen i Desember, både mamma og jeg var enig i det. Det er ingen vits. Jeg trenger aldri å prøve en kjole igjen for jeg er så utrolig trygg på denne!

    EnglishNorsk bokmål