Lifestyle Troon

Jeg kan kjenne solen

November 2, 2015

Gratulerer til meg selv, som for første gang på 6 måneder kunne ta i mot min egen sagflis. Det har vært et virvarr hver uke og når Howie jobber dagtid er det jentene på stallen som må hjelpe til. Det setter jeg stor pris på men litt dårlig samvittighet, det har jeg hatt. Så i dag var jeg altså tilstede og ordnet alt før klokken slo 12. Jeg reiste deretter hjem til Mumford og vi tok en gåtur i skogen. Han er fin han Mumford altså, men han leter etter nye eiere hele tiden. Kommer det et ektepar gående i motsatt retning kan du banne på at han løper etter dem istedenfor meg. Å løpe etter en valp er som å skyte seg selv i leggen, for han løper da, om mulig, enda fortere. Og hvis jeg ignorerer han kommer han aldri tilbake og Howie går bananas når han finner ut at hunden er borte. Så ja, kall det gjerne “båndtvang”.

I skogen gikk vi i alle fall og jeg var tydeligvis på feil sted lørdag kveld. Det var jo her det skjedde, all moroa. Ikke på et utested i Ayr, hvor jeg befant meg. Det var gresskar over alt, og jeg var sjeleglad for at jeg tok meg meg mobilen min så jeg fikk tatt bilder av det.

IMG_0053

IMG_0050

IMG_0054 copy

IMG_0046 copy

Nå ligger Mr M siden av meg på kontoret. Jeg skal søke på en ny jobb enten i dag eller i morgen, så må gjøre litt research før jeg skriver søknaden. Det er utrolig deilig å ha noen dager fri der jeg kan gjøre ting litt sånn når jeg vil. Kjøkkenet er snart bestilt og vi har bestemt oss for innredningen av badet.  100 maskiner med klesvask er unnagjort og jeg har allerede bestemt meg for hva jeg skal ha til middag. I et lite øyeblikk frister det å bli housewife men da hadde jeg stryki med tvert.

    EnglishNorsk bokmål