Life with Rebel

Jeg kom til finalen på første forsøk

April 18, 2016

Jeg er så sinnsykt glad at jeg ikke vet hvor jeg skal gjøre av meg. Hele fire ganger prøvde jeg i fjor uten å kvalifisere meg, men i år klarte jeg det på dag nummer èn!!! Med en hest som var så enkel å ri at jeg har ikke kjent makan, hvor både gass og brems fungerte. Og det er ikke hverdagskost foråsidetsånn.

Jeg varmet ikke opp så veldig lenge, for jo lenger jeg rir, jo mer hyper blir han. Så når det var min tur inn så jeg på tavlen at det kun var 4 ryttere etter meg, og de sier samtidig i høytaleren at ekvipasjen foran meg var den første feilfrie i klassen. Etter et relativt kort regnestykke skjønte jeg fort at jeg trengte kun en feilfri runde for å komme blandt topp seks, og jeg safet meg gjennom banen med gode svinger og planlagte rideveier. Og feilfri var vi, 6 sekunder saktere en forrige rytter, men holdt til en veldig fin fjerdeplass i våres første feilfrie 90 cm ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

    EnglishNorsk bokmål