Life with Rebel

Jet Set Final at Muirmill

September 21, 2015


I går var det duket for den store Jet Set finalen
som har hatt kvalifiseringer i flere måneder. Team Rebel tok med seg tredjeplassen og jeg er SÅ lykkelig. Smilte fra øre til øre hele veien hjem. Jeg skrek (som vanlig) rett ut når jeg kom meg gjennom grunnomgangen, og hadde ikke en gang gått banen for omhoppningen. Heldigvis var jeg sist ut, så jeg fikk sett på noen andre før det var min tur. To av jentene tok så krappe svinger at jeg nesten mistet munn og mæle. De fikk begge tiden 36 sekunder, med kun tiendeler forkjell. Jeg skjønte da at jeg ikke kjempet om førsteplassen, men bestemte meg allikevel for å kutte èt hjørne fra hinder 3 til 6, altså mot hekken i håp om en tredjeplass og denne sabla sjabrakken. I etterkant ser jeg at jeg kunne kuttet enda litt til, men det hadde allikvel ikke gjort noen forskjell. Sjabrak og den tildagsdato fineste rosetten ble med hjem til Charles Drive, pent plassert på stigen i stua. Så med det sier jeg med superfornøyd etter helgen. I dag skal han få fri, før jeg må trene oss opp til et eventstevne på lørdag. Da står nemlig dressur på planen, og der handler det svært lite om flaks 🙂

Her er de to videoene fra helgen. Beklager dårlig kvalitet, Howie var litt i ubalanse siden Mumford helst ville løpe etter meg og Rebel.

First round, fence 1-10


 

Second round, fence 1,2,3,6,7,8,10


 

I have now landed after this weekends event, resulting in a great third place. I was absolutely over the moon and so chuffed with Rebel. I came on the wrong stride a few times but he jumped so big anyway it didn´t matter. When I got a clear first round I was so so happy. We had to go back in for a jump off and I was the last to go. I watched some rounds, and Oh My. Two of the girls cut every corner possible and ended up with 36 seconds. I then knew a first and second place was out of reach, but decided to go bananas and cut one corner (Sorry Laura) to fence no 6, the green hedge. Which we did and still got a clear round with the time of 41 seconds. I brought home a very pretty rosette and my first item won – a saddle cloth.

I have, however, never in my life seen Muirmill this busy. My class didn´t start until after 5 and they had to build a course indoors as it was too dark in the end. A BIG WELL DONE to team Muirmill for staying so positive and for cheering everyone on.

Ida Strandberg Rebel Muirmill Equestrian Jet Set Finals 20th September

    EnglishNorsk bokmål