Lifestyle

John Newman and beyond.

May 26, 2014

Hvor skal jeg begynne? Denne helgen har gått meg hus forbi og jeg føler meg mer sliten nå en jeg gjorde på fredag. Jeg kan skrive side opp og side ned om både fredag og lørdag men heldigvis tok jeg en del bilder begge dagene. Så av ca 150 bilder har jeg valgt ut ca 15 stk, resten kommer på facebook i løpet av dagen.

Da jeg våknet av meg selv halv 7 på søndag var jeg en smule oppgitt. Jeg kunne faktisk sove mye lenger, men når jeg vet at det er mye som må gjøres klarer jeg ikke å sove. Så før klokken hadde slått 10 hadde jeg vasket kåken (det ble utsatt fra gårsdagen) vasket klær, spist frokost, drikket x-antall kopper med kaffe og blogget for dere. Linn og Faz kom tutende inn på parkeringsplassen akkurat når jeg var ferdig, makan til timing.
Howie var ferdig på jobb uvanlig tidlig og rakk akkurat en helt unødvendig visning. Så da klokken slo 1 var vi på vei til Glasgow Green for å rekke å se Kings of Leon. Køen var lang, det regnet skinnfiller og vi misset over halvparten av konserten. Etter det var det bare fryd og gammen. Solen sto høyt på himmelen og når John Newman holdt konsert var det så varmt at jeg nesten måtte ta av meg genseren…

Uansett, vi sto oppreist i ni timer, var fulle av gjørme og alkohol (hehe) og elsket livet bittlitt mer denne dagen. Den var så fin og selv om drakk redbull til frokost så vil jeg gjøre det igjen. Og igjen!

15
13
1221
092318172422

Takk! Takk til alle de fine mennskene jeg har i livet mitt.

    EnglishNorsk bokmål