Lifestyle

Juicemorgen og treningsøkt

May 24, 2014

1

2

Tjohei and good afternoon!

Jeg våknet av meg selv klokken halv 9, noe som var ubeskrivelig deilig. Da var det bare å hoppe i shortsen og tasse ned for å lage frokost. Jeg lagde to glass med juice, en med appelsin og en med gulerøtter, ingefær, eple og selleri. Sammen med kaffe og frokostbland var det ikke mye å utsette på. Hørte på radioen og redigerte litt bilder før jeg jogget ned på trening. Det blir “bare” fire økter denne uken, siden jeg VET jeg ikke er i stand til å trene i morgen tidlig. Til vanlig kjører jeg 3 split pluss 2 split, hvis det gir noen som helst mening? 3 dager i uken deler jeg opp kroppen i tre; Bein, Rygg og overkropp. Så da helgen kommer har jeg gått gjennom det meste og kan dele opp kroppen i 2 split hvor jeg for eksempel kjører underkropp på lørdag og overkropp + rygg på søndag. I disse to dagene legger jeg også inn litt magetrening noe jeg ikke gjør resten av uken. Jeg synes bare det er så pyton å trene mage, så kjører heller grisehardt på med knebøy, markløft og andre øvelser som inkluderer kjernemuskalturen.

Cardio er det heller dårlig med, da jeg er luta lei. Har ingen forklaring på hvorfor det er sånn, men tror handler om tid og prioritering. Har jeg en ekstra dag eller time til overs legger jeg heller inn mer styrke. Så var ikke keen på å jogge 3 kilometer til trening i dag, forså å utføre en helkroppsøkt etterfulgt av joggeturen hjem. Så alt i alt ble det en time med markløft, front squat, overhead squat, legpress, rygghev, beinhev på benk, litt mage + 6 kilometer jogging.

04

05

03

02

Phew. Nå sitter jeg som slakt i sofaen mens jeg spiser pølse og pasta. Sånn er det når man er så sulten at man tror man skal stryke med, og en lommeboken som aldri ble med på trening. Det er på høy tide å handle snart skjønner jeg.

Nå er planen klar: Jeg må samle sammen litt energi, dusje og vaske leiligheten, (litt usikker på den rekkefølgen). Howie kommer hjem ca klokka 3 og da bærer det til sentrum for The Big Weekend. Jiha, dette blir heeelt konge.

    EnglishNorsk bokmål