Lifestyle

Julebord og lille juleaften

December 23, 2014

_MG_7036

_MG_7129

På fredag var det duket for julebord med jobben, noe jeg hadde gledet meg til i en halv evighet. Jeg hadde ansvar for quizen samt hjelpe Laura med det som var nødvendig. Det var en kjempefin og morsom kveld, og vi var i seng rundt kl 4… Gud som jeg gledet meg til frokost halv 9 dagen etterpå…
Som seg hør og bør ble lørdagen tilbragt på sofaen med London Olympia horse show på skjermen. Sov et par timer, spiste mat og sov litt til.


Ellers skjer det ikke noe spennende i livet mitt for tiden, noe som er veldig frustrerende. Jeg haaaaater å tilbringe kveldene foran tv´n og gleder meg til å flytte inn i et hus og få hund. Men ting må gjøres i riktig rekkefølge; og her er den langsiktige planen min:
1. Kjøpe hus
2. Kjøpe hund
3. Kjøpe hest
Veldig satt på spissen altså, jeg må først få nok penger og selvfølgelig ta mange ridetimer. Har jo ikke ridd på en del år, men nå kaster jeg inn håndkle. Den forbannade intressen blir aldri borte, og når jeg frivillig reiser til en stall bare for å lukte hest, da er det på tide å gjøre noe med saken.
Jeg er villig til å spare alle pengene mine, all min fritid og hele hjertet mitt til stallen og dyrene. Jeg elsker det mer enn noe annet, det har jeg alltid gjort. Så jeg ser ikke vitsen med å pine seg selv lenger. Jeg skal begynne å ta ridetimer på nyåret, men sliter med å finne en trener som passer. Dét var feil ordlagt, jeg har jo ikke testet dem enda. Men jeg vil veldig gjerne ri for fler før jeg bestemmer meg. Er jo ikke akkurat en gratis sport, og desto viktig og ri for den riktige treneren som kan hjelpe meg framover 🙂

Nuh er det snart hjemover tid for Strandberg. Jeg jobber i morgen også, halv dag, men kunne ikke brydd meg mindre. Det er jo bare meg og Howie uansett, og vi er bedt til Frankie & Mike torsdag morgen. Det gleder jeg meg veldig mye til. Så er det ferie, fest og Colchester tur <3

    EnglishNorsk bokmål