Glasgow

Me being a monkey

April 3, 2015

Før jeg skriver noe mer. Sånn her trodde jeg at jeg så ut.

FullSizeRender[1]

Jeg har alltid vært glad i fredager jeg og denne dagen er intet unntak. Som nevnt i går måtte jeg ta i et ekstra tak for full lønn… *kremt* så her sitter jeg da, og lager booths til den store gullmedalje. Hører rykter om kinesisk buffe i pausen, kan klokken snart slå 12???

Det blåser vel dere lang marsj i, forståelig nok, så jeg skal flytte temaet over på meg! I går var noe jeg liker å kalle full dag. Jeg sto opp ti på 6, nei jeg hadde på KLOKKA ti på 6, sto ikke opp før den var halv 7 eller noe. Så da hadde jeg akkurat 20 minutter på å kle på meg, sminke fjeset, spise frokostblanding, se på Howie gå tur med Rufus og pakke nisten. Noe som gikk helt OK.
På jobben var jeg før 8 og brukte de resterende 8 timene på å lage labels i PDF de senere kan redigere. Dette gikk strålende helt til ville ha kursiv / italic på deler av teksten i tekstboksen. Puh. Vet ikke med dere, men PDF er ikke word ass. Så der gikk typ 8 timer av livet mitt i vasken, og jeg får dem aldri igjen.

Så kjørte jeg hjem klokken 4, og NÅ KOM JEG AKKURAT PÅ NOE VITTIG!!! Forrige uke snakket jeg med Howie på vei hjem i bilen. Ventet på grønt lys vel og merke. Long story short, politet banket på ruten min. Så der satt jeg da, og bannet som en sjømann i det de sa “pull over.”
Det ble ikke tatt noen antrekksbilder den dagen men jeg kan meddele at jeg hadde på meg skjørt i fargen orange, og en blazer som var knallrød. Husker jeg tenkte colour bloc når jeg så meg i speilet den morgenen. Noe som var jævlig dumt, for ALLE så meg traske ut av min / Howie sin bil og i baksetet på politibilen. Så der satt jeg da, og blomstret (bokstavelig talt,) men blomsterkjede og musefletter. H.e.r.r.e.g.u.d så flau jeg var.
De gav meg en pekepinn på hvor farlig dette var og spurte om jeg var forsikret. Jeg ba til høyere makter i det jeg sa ja – I God damn hope so. De ringte, fikk den sjekket, la på røret, snudde seg til museflettene i baksetet. De sa den var forsikret gjennom gjennom NATS (altså jobben til Howie) og trodde ikke det gjaldt meg. Jeg forklarte pent og tydelig at min kjære ALDRI hatt latt meg kjøre uten forsikring (han har jo hørt historiene fra da jeg jobbet i posten) og at jeg mest sannsynlig var forsikret. Da spurte Mr. Politi om jeg kunne ringe “min kjære”  for å høre..  jeg hadde vel en mobil liggende i bilen? Jeg nikket mens jeg laget grimaser og tok en casual catwalk (as you do) fra politibilen til Howie sin røde golf, hentet den satans mobilen, cat walked tilbake, slo på tråden til intetanende Howie.

“Hi Howie? Hum…. I got some bad news… I´m in the back of a police car. Aye, aha, I know. Uhm, can you just tell them I´m insured?”

Jeg krøp sammen i baksetet, men jeg krysset alt jeg hadde for at jeg var pen nok til å få en advarsel, men der dret jeg på draget. Først trodde jeg de sa tusen pund, så jeg begynte å hylgråte og så Rebel gallopere fra sparekontoen min. Så hulket jeg: Wou would I be able to split the bill up? De sa på hverandre, snudde seg igjen og sa de ikke rådet over den slags. Så signerte jævern boten. Jeg var fortsatt knust helt til jeg så han skrev HUNDRE PUND!!! Jeg ble så sykt lykkelig at jeg nesten gav de en klem og sa alt for høyt:  – WOW I can actually pay this in one go! Da kastet de meg nesten ut av bilen i det de sa: – Yes you can probably pay this in one go, and for the record; this is not personal.
Jeg tittet inn i bilen og svarte: – It never is, mens jeg dasket igjen døren.

Så tilbake til gårsdagen. Jeg kom hjem rundt 5, skiftet i rekordfart og var i stallen før 6. Der rei jeg Odin før jeg startet Rebel i 70 og 80cm. Seriøst, det er IKKE 10 cm mellom de hindrene altså, men nærmere 50. Vi fikk uansett 2 riv i begge klassene, noe som er irriterende egentlig, med tanke på at han lett kan hoppe det. Vi må bare finne en balanse oss i mellom hvor jeg har jevn kontroll hele veien. Nå er det litt mye rykking siden han er så sykt rask. Stevnet var ferdig rundt halv 9, og da måtte jeg fylle høynettet, møkke ut, legge fram fòr til morgendagen og rydde opp. Klokken var 10 når jeg kom hjem og da var fasan twilight på tv´n. Så den derre “legge seg før klokken 10” kan reise til dundas.

Sent ble det i allefall så nå ser jeg typ sånn her ut.

IMG_5543

Så det bilde på toppen er løgn og fanteri, jeg har bare alt for godt selvbilde. Ha en fin dag folkens og IKKE snakk i mobilen mens dere kjører bil!

Adios.

    EnglishNorsk bokmål