Lifestyle

Meet the elephant lady

April 8, 2015

Fy flate. Jeg dro på jobb i dag, kjørte som ei lita mus på Skottlands travleste motorvei. Dere vet når folk kjører forbi deg og snur seg 180 grader i setet, bare for å SE hvordan du ser ut? Og helst hinte til at har ingenting i trafikken å gjøre? Vel, 90% av trafikken har sett meg i dag. Det var nesten så jeg gav dem både fingeren og høyrebeinet. Makan.

Jeg kom da på jobb og fikk høre jeg så ut som elefantkvinnen. Det er jeg faktisk helt enig i.

I drove like a snail on my way to work. People looked at me like I had NOTHING to do o the high way and I kind of agree. Jesus, the looked at me like I was an alien when they passed and I nearly gave them a finger and my right leg. I´ve also recieved a new name at work – elephant lady. And I understand why…..

Processed with VSCOcam with t1 preset

I cant make my mind up. Looks the left one tiny or the right one huge?


Nok beinprat. Mine kjære svigerforeldre kjører i skrivende stund fra Colchester til Troon. De har ikke sett huset enda, og jeg gleder meg enormt til dem kommer. Vi kommer til å bli kåret som tidenes dårligere verter, men vi har vann i springen og strøm i kontakta. Hey ho. Jeg reiser derfor rett til stallen etter jobb, og burde ikke sløse med tiden der. Nå går jo alt litt tregere enn vanlig, men har man dyr så har man dyr.

Enough leg chat, my dearest parents in law are driving from Colchester to Troon today, and I am super excited to see them. They haven´t seen the house yet, so I have to be all sorted and ready for they arrival. (Meaning I will only spend aprox 3 hours at the stable.) Little horsey can´t feed himself hey?

    EnglishNorsk bokmål