Glasgow

Meet Wendy & Mr K

October 11, 2014

thankfifi-asos-boucle
Akkurat når jeg trodde ikke dagen kunne bli særlig bedre, kom jeg over denne bloggen. Har lagt elsk på ca alle bildene, og den fantastiske fine hunden hennes. Jeg er så inspirert at det klør i fingrene.
Wendy er bosatt i Glasgow, ikke så langt unna der jeg bor. Hun jobber som interiørdesigner og Mr K er en finsk lapphund jeg har tenkt til å stjele.

Just when I thought the day couldn’t get any better, I stumbled over this amazing blog written by Wendy. I love the light in the pictures, her dog, and of course; her whole wardrobe. So inspired I will definitely take some outfit photos today.
thankfifi-zara-sandal
Wendy

Thankfifi-How-we-wore-it-styling-stripes-w-Reiss-Bryana-skirt-12_thumb

Thankfifi-in-HM-3_thumb

Thankfifi-Kate-Moss-Topshop-Embroidered-Tunic-The-Danna-Hotel-Langkawi-5_thumb
Link to Wendy´s blog

    EnglishNorsk bokmål