Life with Rebel

Møte med bakken

April 13, 2016

Akk, hvor skal jeg begynne… Etter jobb i dag reiste jeg i stallen for å ri, og tenkte jeg skulle få det unnagjort da det fortsatt var lyst. Så jeg salet opp og tok han med utendørs for å varme opp. Han virket veldig fresh etter terapien på Mandag, men jeg tenkte ikke noe mer over det siden det var to dager siden. Vi travet i økt og sakte tempo og jeg ba om høyregalopp da vi var klare… Eller, når jeg var klar heter det kanskje, for Rebel fattet bare venstre. Jeg var tålmodig først, men så ble jeg litt sånn: – skjerp deg!!! Dette klarer du fint… Så jeg satte meg ned i salen og satte sporene i siden på han.. Og da tror jeg helt seriøst han tenkte: Fuck deg menneske, og bukket så himla høyt at jeg spratt ut av salen og rundt nakken på høyre side. Jeg holdt meg fast noen meter før jeg slapp taket og landet rett foran han. Jeg så høvene komme i sakte film rett mot ribbeina mine og lukket øyene for å forberede meg på smertene. Da det ikke kom åpnet jeg èt øye for å se han hoppe over meg og videre i full galopp til stallen. Jeg reiste meg og var så sinnsykt lettet over at jeg kunne gå. Jeg var litt i sjokk men hentet han i boksen sin (han vet tydeligvis hvor han bor) og leiet han ut igjen for å sette meg opp igjen. Så fattet grisen høyre med èn gang.. Makan…

IMG_1599

Så nå sitter jeg hjemme med litt hodepine og ei vond hofte, spiser popcorn for den store gullmedalje mens The Only Way Is Essex ruller på tv´n. I morgen har jeg fri igjen og tenkte å shine opp kåken for svigers ankomst utpå ettermiddagen. Jeg gleder meg til å se dem igjen 🙂

 

    EnglishNorsk bokmål