Life with Rebel

My horse is ace

May 17, 2017

Jeg har endelig summet meg etter lørdagen, har fri i kveld og kan derfor ta meg noen minutter med blogging. Og dessuten fikk jeg bildet i posten så da var det bare å ta frem macen!

For.en.helg sier jeg bare! Det gikk over all forventning og litt til. Vicky startet lørdagen  rett etter 8 og hadde en veldig fin dressurtest, èt stopp i sprangen og neeeesten feilfri i feltritten, med en tidsfeil for å ri for raskt. Min dressur gikk også kjempe-kjempebra. Jeg brukte lang tid på å varme opp og sjenkelvikinger fram og tilbake, øst og vest. Jeg fikk han konsentrert og ungikk å galoppere. Vi fikk komme til alle banene selv om de hadde pause og gjorde det samme rundt der. Han begynte skikkelig gira men roet seg etter hvert og var klar når det ble min tur. Vi gjorde ingen feil i det hele tatt, men fikk selvfølgelig minus fordi det gikk for sakte, noe jeg var fullstending klar over. Totalen ble 38.08 feilpoeng (61.92%) og tommel opp etter en mye vanskeligere test enn sist. Fikk 7 poeng to steder og var fornøyd!

Deretter var det sprangridningen som gikk lekende lett, etterfulgt av sykt nervepirrende feltrittsbane. Hadde jeg sett banen før jeg meldte meg opp, hadde jeg aldri gjort det. Det var mye større og teknisk vanskelig.

Men hesten min fløy virkelig. Jeg visste jeg var nærme en litt for rask runde så tok meg god tid. Men endte FORTSATT med feilpoeng fordi jeg var for rask og datt akkurat ut av plassering på en sabla god (men sykt irriterende) 11. plass. Jeg hadde aldri trodd jeg skulle kjempe om plassering på våres tredje stevne, i en international 90. Nå er det bare å ikke være så høy på pæra, øve enda mer og ha fullt fokus fram til våres neste stevne i midten av Juni – Warwick Hall.

 

 

    EnglishNorsk bokmål