Life with Rebel

Når våren kommer

May 18, 2018

Mye har skjedd siden sist, og jeg lover å oppdatere så godt det lar seg gjøre. Denne bloggen blir veldig hest-relatert, men det er jo det min hverdag handler om. Sesongen har begynt, og etter to avlyste stevner har vi også fått vært med på to. I dressuren fikk jeg utdelt 40 feil, i både 90 og 100, så jeg ligger godt planten på en sekser i hver øvelse. Noe som også kalles midt på treet +.

Jeg hadde ridetime med en helt ny instruktør, en dressurdommer, og her kan jeg si at jeg fikk kjørt meg. Tror det eneste hun ikke pirket på var stortåa, ellers hadde jeg nesten kontroll på alle andre kroppsdeler 🙂 Det var veldig lærerikt meg jeg blir godt minnet på at jeg nesten ikke kan ri. Herregud det er så MYE jeg ikke vet, men ble da litt klokere i går.

Her er leksene mine før søndagens stevne.


 

Ellers kjørte jeg hengeren hjem i går etter stallen og rygget den rett inn på første forsøk!!!!

Seriøst så utrolig flink jeg er!

    EnglishNorsk bokmål