Life with Rebel

Neste års farger

April 26, 2019

Da jeg startet med feltritt i 2017 tok jeg fargevalget helt seriøst. Valget falt til slutt på mørk, – og lyseblå. Det ble topp, hjelmtrekk, hjelm og sjabrak som matchet hverandre til de grader. Nå er jeg derimot ganske lei av fargene og angrer bitter på at jeg kjøpte blå (!!!) hjelm.


Så løsningen er jo selvfølgelig å bytte farger for neste sesong og selge unna det jeg allerede har 😇 Fargene blir Khaki og lysegrå, med svart hjem og trekk. Helt ærlig er jeg litt over “pom pom” stadiet og vil ha noe enklere. Og selv om jeg ikke kan starte før neste år har jeg allerede gått til innkjøp av både ridebukser og topp! Kall meg gjerne gal, for ingenting passer akkurat nå, men det var akkurat det jeg så etter.
Nå gjenstår det bare en ny ridehjelm og sjabrak, men det blir ikke utsolgt så vi har god tid!

Herregud som jeg gleder meg til neste år. Jeg har en stor drøm å klatre opp til 1*, eller Novice, som det heter her. Vi var så nærme i fjor med flere feilfrie runder i 100cm, men så var sesongen over og “plutselig” ble jeg gravid… så jeg legger all min tid i dressuren nå, og bruker vinteren på sprangtimer, så håper jeg i løpet av neste sommer jeg rir på et nivå høyere!

    EnglishNorsk bokmål