Interior

New house – part 1

March 10, 2015

HELLOW

IMG_7834 copy

IMG_7831 copy

 

Hallo i luken, og god tirsdag ♥

Jeg har tilbragt hele helgen i det nye huset, med hue i gulvet. Teppene har blitt røsket vekk, og det ujevne tregulvet har blitt slipt til perfeksjon. Det tok intet mindre enn to hele dager, og jeg kan si med sikkerhet at jeg aldri kommer til å røre en slik maskin igjen. Vi er vel på dag 5 og jeg er så støl at jeg nesten må rulle ut av sengen på morgenen. Apropo morgenen, jeg har plutselig litt medlidenhet for dere som er morrastrøtte,  for gud så vondt det er. Både gårsdagen og i dag slumret jeg, og Howie tok nesten bilde av det. Jeg er så trøtt at det gjør vondt, og jeg er fortsatt i drømmeland (som forøvrig handlet om at Howie og Simon Cowell var bestevenner og kledde seg helt likt – solbriller, hvit t-skjorte og buksen litt for høyt oppe.) Så ligger jeg i noen minutter og tenker på hvorfor i hule heite jeg er så trøtt, og finner faktisk ingen skikkelig god grunn. Folk pusser opp hus hele tiden, mange jobber doble skift for å få endene til å møtes og det er faktisk vanlig å ha en stappa timeplan. Det er heller ikke noe nytt for meg, så jeg har rett og slett ingen skikkelig unnskylding annet enn at jeg tenker hele tiden. Å kjøpe hus er èn ting, og gjøre det i et annet land hvor jeg aldri kan bruke språket mitt er noe annet. Jeg er så sliten av å snakke engelsk at jeg har ikke ord (bokstavelig talt) og vil bare hyle til Howie: Send meg den forbanna spikeren!!!!! Fordi jeg husker ikke hva spiker heter på engelsk. Eller tang, stiftemaskin eller skrutrekker for den saks skyld!


Men nå jeg altså roet meg, fått i meg kaffe og skal snarte spise frokost og lunsj samtidig. I kveld som i går blir det jobbing etter jobb, og Howie må fram med malekosten alene. I morgen er det jo bursdag og jeg hadde et ønske for dagen. Sitte på tregulvet i støvete bukser, med thai-take away og en flaske Singha. Det blir ikke oppfylt og jeg må finne en eller annen finstas for å gå ut å spise. Nåvel, jeg kan ikke klage, det er ingen vits å reise til huset etter jobb uansett da vi skal leie flyttebil fra Glasgow. Så på fredag dere, på FREDAG, burde alle møblene være under samme tak.

_MG_9274 copy

_MG_9277 copy

_MG_9291 copy

    EnglishNorsk bokmål