Life with Rebel

New XC Gear

February 2, 2017

Åh, jeg bare elsker pakker! Alt som er pakket inn er morsomt, selv om jeg har betalt det i dyre dommer. Jeg har ønsket meg matchende feltrittsutstyr siden tidlig i sommer, men tok meg aldri råd til det. Jeg drev jo tross alt ikke med verken eventing eller feltritt så kan jo trygt si det var bortkastede penger. Men NÅ dere.. NÅ…… Er det i hus! Kom med Postman Pat i dag tidlig men jeg kom jo ikke hjem før nå.

Jeg valgte fargene mørk, -og lyseblå. Uten at jeg vet helt hvorfor. Jeg bare syns det var fint. Mønsteret er også ganske enkelt og sjabrakken er plain uten mønster. Jeg vet ikke, men jeg følte meg nesten for gammel til å legge ved navn og hjerter i rosa. Kjørte vanlig denne gangen, og det er helt OK.

Resten på to-do listen min før sesongen er fysio, tannlege og salpasser for Rebel. Greit å bare ha alt på plass før man reiser i flere timer for å konkurrere. Hadde blitt så uendelig skuffet hvis hadde slått seg vrang på grunn av tannverk.. usj….

 

    EnglishNorsk bokmål