Lifestyle

New Years Eve

January 2, 2015

Vi hadde gledet oss til den feiringen så lenge, og var like ivrige da klokken slo 8, og vi banket på hos Lauren og David. Der var både Elvis, Show-girl, Beth Black, og magikeren Nick som ventet på oss. Jeg var utkledd som Scarlett O´Deara, a Hollywood Actress 🙂 Kjolen fant jeg for skikk og ingenting på Boohoo.com og resten fra Amazon. Howie var Tommy Gun, og kjørte den italienske looken så langt det gikk. Sheik Aleg var der også, sammen med Jenuin, Sherry og Pokerspilleren Chip.
Teamet var Murder Mystery, hvor en av oss var morderen. Vi fikk utdelt en liten brosjyre ved ankomst, med replikker og om du var morderen eller ei. Så spilte vi skuespillet og etter 10 runder gjettet vi hvem som morderen.

Så langt gikk alt etter planen, men etter kun to glass prosecco følte jeg meg ekstrem uvel, og fylte glasset mitt med vann. Det hjalp svært lite, og uten å gå i detalj måtte noe opp igjen og jeg var innom toalettet typ 5 ganger før jeg tvang Howie til å reise hjem rundt klokken 2. Fra jeg sovnet til klokken slo 8 kastet jeg opp hver eneste time, og en gang brakk jeg meg så mye at jeg strakk en muskel. Så Howie våknet av jeg gråt i søvne, fordi det gjorde så vondt. Herregud for ei dramaqueen sier jeg bare. Føler meg som tidens “light weight” men jeg kan med hånden på hjertet si at jeg ikke var full, selv om det høres ut som om jeg var kanon og fyllesjuk samtidig.

Så i går la jeg meg halv 9 og sov til klokken 7. Følte meg ti ganger bedre når jeg våknet og var så lettet for at jeg ikke ble enda dårligere enn det jeg var. Phew! Så nå skal jeg holde meg unna alkohol for en stund, for dette skremte meg virkelig.

Ellers har jeg tatt mange bilder jeg gjerne vil dele med dere, nyttårsaften i første omgang. Så skal jeg bruke dagen til å gå gjennom litt snacks!

10464199_10155030198260424_783259897814878242_n

_MG_7866 copy

_MG_7867 copy

_MG_7971 copy

_MG_7900 copy

_MG_7948 copy

_MG_8060 copy

Det var en veldig fin kveld fram til jeg ble dårlig, men tok ikke så mange bilder som jeg ellers ville gjort. Noe er bedre enn ingenting aight?

    EnglishNorsk bokmål