Life with Rebel

Next Event: Dalston Green

September 7, 2017

I dag kommer mamma på besøk og på lørdag reiser vi sammen til England for sesongens siste 90 cm. Jeg har tre starter igjen i år, men har visstnok gode nok poenger til å ri 100 cm. Jeg trodde hele tiden at jeg skulle ri 90 ut sesongen, helt til det viste seg at jeg kunne starte en klasse høyere. Da fikk jeg litt blod på tann og meldte meg like greit opp i to klasser før året er omme.. Men først – 90 cm i Dalston Green.

Det er ingen hemmelighet at dressuren stopper oss fra plassering, gang på gang. Jeg føler jeg trener så undelig mye, men at resultatene viser noe helt annet. Misforstå meg rett, vi pleier å få over 60% (40 feilpoeng man tar med videre) og ender ofte på de 40, når vi ikke får flere feil i sprangen og feltritt, men det hjelper jo lite når vinneren har 28. Men nå, som alle ganger føler jeg vi virkelig er på rett vei. Ridetimene hjelper mer og mer, men til og med instruktøren sier han er en ekstremt vanskelig hest å ri. Litt blandet følelser på akkurat det, men tror til syvende og sist jeg blir en bedre rytter av sådan… Vi får nå se..

Først skal jeg hente mamsen i Glasgow, deretter en siste ridetime på fredag før vi pakker bagen og fletter manen og reiser grytidlig lørdag morgen. Ønsk oss lykke til og ro i magen.

Å jada, snakk om å kaste fra seg hansker og hodelag så fort som mulig. Hesten må ha vann si.

    EnglishNorsk bokmål