Lifestyle

On a boat

June 4, 2014

Er det bare meg som nynner hver gang jeg tenker på tittelen? Den fenger jo, så vi lar den være. Uansett, hallo og god onsdag <3

Som nevnt i et tidligere innlegg fikk jo gjengen tilgang på seilbåt under utdrikningslaget, og om vi trodde dagen var knall fra før var den jo perfekt nå. Denne gjengen er ikke skjemt bort med sol, så å høre bølgesus i selskap med øl og gode venner var rettenogsletten uvirkelig.
5
6
1
Jeg savner Australia så mye under slike omstendigheter – det burde jo vært helt motsatt, sånn egentlig. Men på vinteren orker jeg ikke tanken på sol fordi jeg vet jeg må oppsøke den for å få litt. Når sommeren kommer snikende blir jeg til et bedre menneske. Jeg våkner med et smil og legger meg kava utslitt fordi jeg antakeligvis har fått ti solstikk… Dette er jo hverdagen jeg ønsker meg. Ikke en seilbåt direkte, men varme.
4

3

2

Mulighet til å sprade rundt i kjole, kjenne fregnene innta sin plass og huden blir litt mørkere. Hvitere tenner medfølger og bikinien ligger fremst i skapet. Helst fem av dem.
Jeg skjønner ikke hvorfor vi alle bare kan flytte? Om ikke til Sydney så er Jamaica et veldig godt andrevalg, men jeg er åpen for forhandlinger altså….

    EnglishNorsk bokmål