Glasgow

Oppussing dag 1

November 25, 2015

Ida-Strandberg-blog-house

Det er bare å innrømme det. Når huset ser verre ut enn det jeg gjør halv 6 på morningen, da er det lite morsomt å blogge. Jeg tar meg i å lese noen perfekte .com der ute, som har det fint hjemme. Jeg blir så irritert at jeg går å vasker opp kjelen i dusjen. For DER er vi nå nemlig – dusjen. Jeg som har klaget på en vask typ 5 meter unna må nå vaske søvtøyet med lano. I dag begynte nemlig *trommevirvel* oppussingsprosjektet!!!!! Jeg har ikke ord på hvor mye jeg gruer meg til den neste måned, ei heller hvor mye jeg gleder meg til vi er ferdige. Vi har bodd her siden mars, og det er med GOD grunn at jeg har tilbragt mer timer i stallen enn hjemme.

Howie sa til meg i dag at jeg burde ta bilder av hele prosessen (og jeg tenkte: dust, du kan bruke kameraet selv) men hadde allerede filmet to snutter til dere. Videoblogging altså. Det er mørkt, trist og håret står til Judas kanter, men jeg hadde akkurat stått opp, løp inn på gjesterommet/kontoret for å finne kameraet og filmet før b-gjengen kom for å rive ned halve kåken. I skrivende stund hamrer de løs, og jeg dauer etter å ta en sniktitt. Jeg får nemlig ikke oppholdstillatelse på kjøkkenet enda, siden jeg er så klønete.

Hvis dere liker ideen om videoblogg, så si gjerne i fra. Det er morsomt å gjøre noe nytt 🙂


This is my first video blog, and unfortunately I speak in Norwegian. I woke up literally 5 minutes before the builders arrived, run into the office, grabbed a camera and filmed the dining-room and kitchen before they knock everything down. I am super excited to see the results but I am not allowed in the kitchen just yet.. 

Currently I am in the lounge, working on my portfolio with an extremely curious Schnauzer next to me. He is like: Oh look, they are all here to play with me!!!!

    EnglishNorsk bokmål