Life with Rebel

Our personal best

June 12, 2019

Søndag for to uker siden red jeg våres andre Novice dressur test. Usikker på hva det tilsvarer norske tester, (har mistet all oversikt over Lett A til Middels B) men Novice kommer etter Introduction og Preliminary, og det er her man møter på medium trav, medium galopp, kontragalopp osv. Her rangeres de også etter nummer, hvor Intro har 1 til 10, prelim har 10 til 20, og Novice har 20 til 40. Jeg red Novice 24, noe som tilsvarer en lettere test enn en 38.

Og tror dere ikke vi slo til med over 67%!!! Altså det er jo helt latterlig, men også veldig moro! Jeg varmet opp i en time og har øvd i to uker så det var godt å få lønn for strevet.

Jeg hadde tre mål for testen

1. Huske den

2. Ri med kontakt hele veien

3. Beholde roen

Og beholde roen gjorde vi……

Så mye at jeg må ri mer frem neste gang! Vanligvis pleier de å skrive: – beautiful horse but very tense today..

Så må man prøve å finne en balanse i det hele. Han må jobbe med kroppen og ikke løpe fra problemene og jeg må bli modigere og be om mer aktivitet. Så vi har selvfølgelig meldt oss på stevne nå på Søndag, Novice 28, og håper på over 60%. Jeg har kun lagt inn to dressurtreninger før den tid, så må ikke være så streng med meg selv. Det er en vanskelig test men jeg krysser fingrene for en eller to sjuere på arket.

    EnglishNorsk bokmål