Lifestyle

På vei til Colchester 

August 26, 2016


Da sitter den lille familien i bilen på vei til Colchester. Vi har akkurat rundet Manchester i retning Leeds før snuten vender sør. Vi har igjen litt over fire timer så er da over halvveis. Dessuten har vi vare hatt et stopp (riktignok 45 minutter etter start) men jeg ble da så fryktelig sulten. Nå må jeg egentlig bare tisse men sjåføren hater å stoppe før vi må så skylder på at Mumford må på do istedenfor. Vet ikke om det fungerer.

Rebel ble satt på beite i sted, løp rundt som en liten hingst med både hodet og halen høyt i skyene. I stallen blir han nemlig tatt inn før 2, og man må alltid møkke, skifte vann og fore selv. Det blir litt vanskelig når jeg er 8 timer unna, så jeg ble veldig lettet når Louise sa hun kunne passe på han for meg. Hun har fire hester hjemme, så en til skadet ikke.


Kjenner det skal bli godt med ferie nå. Bare slappe helt av og være med venner. Flertallet har jo både giftet seg og fått baby siden jeg var der sist… Vi med andre ord har babyen i baksetet ❤️ og han har masse pels og heter Mumford

    EnglishNorsk bokmål