Life with Rebel

Photoshoot med Rebel – i regnbukser!!!

November 30, 2015

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I dag var jeg i stallen rundt klokken 12 for å gjøre alt klart til en ridetime halv 2. Flere instruktører hadde eksamen i praksis og trengte prøvekaniner. Jeg sa jo selvfølgelig ja når jeg ble spurt, og fikk dratt med meg Howie før timen. Han gikk tur med Rebel og Mumford mens jeg møkket ut og han klargjorde all maten for neste dag. Det er nemlig favorittoppgaven i stallen – jeg klager ikke. Så tok vi bilder av en veldig nysgjerrig ponni som aller mest ville spiste opp kameraet.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Av en eller annen merkelig grunn falt de pladask for fullblodsen min. De sa han var lovely og spurte hvor lenge jeg hadde hatt han. Han oppførte seg også helt eksemplarisk, dønn rolig og balansert og bar seg selv, som dem sier i Skottland. Jeg merket veldig godt at jeg behøver å trene mer på volter og avstander. Altså, jeg vet hva en volte er – ri en kan jeg også, men hvor stor er den? Når det kommer til dressur ber dem om 20 meter, noe jeg ikke klarer å se for meg. Så etter timen i morgen frister det til å sette ut kjegler så jeg kan øve litt ekstra. Enda morsommere å ri når man har et mål med hver økt. Og hei, på lørdag skal jeg starte igjen. BS (British Showjumping) 85 cm open. Og det skal sies. De måler nederst på bommen og har et slingringsmål på 20cm, no joke!

    EnglishNorsk bokmål