Fashion

Project week 4

January 26, 2015

God morgen dere, håper dere har fatt en fin helg 🙂 Jeg er straks på vei til byen, denne uken prosjekt må handles inn.  Prosjekt uke 4 dreier seg om klær. Nærmere bestemt tutu-skjørt. Jeg har kikket rundt på nettet for å finne enkle tutorials, og tror jeg skjønner greia. Så for å ikke komme for seint på bingoen i dag (Laura fyller år, hun spurte om jeg kunne bli med, jeg ble satt i en posisjon hvor nei ikke en mulighet) står jeg opp tidlig nok til å rekke åpningen av butikken klokken 9. Så i ettermiddag skal jeg tørke støv av symaskinen, og be til de høyere makter om et mirakel. For selv om jeg er kreativ har jeg null peiling på sying, og ser med fornøyd hvis jeg kommer unna med mindre skader. Jeg har hatt lyst på sånt skjørt så sykt lenge, men klarer liksom ikke å betale flere hundre kroner for noe så enkelt.

Somehow, I need to keep my self entertained to get peace of mind. It’s like they say, I think I have a little more energy than average, and would prefer to do something different from staring out into the cold air. So project Week 4 is all about clothes. Specifically tutu-skirt. I have been looking around online to find simple tutorials and I think I get the hang of it. So for not to arrive too late at the bingo today (Laura fills year, she asked if I could join, I was put in a position where no was not an option) I got up early enough to reach the opening of the store at 9. there was zero stress since Miss Strandis was awake already at 6:40. Then in the afternoon I’ll dust off sewing machine, and pray to the higher powers for miracle. For although I am creative, I have no clue about sewing, and will be very pleased if I can get away with minor injuries. I’ve been wanting a tutu skirts so insanely long, but can’t make myself pay that much for barely nothing. I will keep you posted if I am happy with the results 🙂

Here is a link to pinterest, where I find literally all my inpiration ♥

_MG_9050 copy

_MG_9048 copy

_MG_9017 copy

Så da gjenstår det bare å ønske meg lykke til, for jeg er et steg nærmere bingo wings. Haha! Jeg døøør av det navnet, Grevinne-heng har ingenting å stille opp meg

So fans, wish me luck. I am one step closer to get those famous bingo wings. (God I love that word)

    EnglishNorsk bokmål