Life with Rebel

Ridetime med Caroline

April 30, 2019

I går hadde jeg ridetime med Caroline Patterson, en instruktør som også er dressurdommer. Vi hadde en kort samtale før vi startet, hvor vi snakket om store mål og delmål. Jeg føler Rebel er på riktig vei og at jeg rir mye bedre alene enn noen gang, men jeg vil fortsatt ha hjelp til å klatre enda et nivå. Det er ingen hemmelighet at jeg ikke rir feltritt før neste år, og jeg har laget meg en liten plan:

I første omgang rir jeg så lenge jeg klarer og kroppen samarbeider. Jeg er allerede 5 måneder på vei og vet det kommer en dag hvor jeg trenger hjelp. Fram til da ønsker jeg å fortsette som før, med to ridetimer i måneden og holde oss til ukeplanen som jeg føler er veldig solid! Med andre ord: ingen forandringer enda.

Den dagen kroppen sier stopp reiser Rebel til Vicky. Hun kjenner han veldig godt og Rebel har tidligere stått oppstallet der. Hun kommer til å ri han like variert som meg og Kayleigh fortsetter å ri han som tidligere. Det gir meg tid til å slappe av, føde, og ta meg av to små troll. Det er veldig naivt og tro at jeg kan ri med det første. Ikke bare fordi jeg ikke vet hva slags fødsel som venter meg men tiden strekker nok ikke til.

Dagen jeg føler meg klar (håper på Oktober/November) kommer han hjem til meg igjen og jeg begynner sakte men sikkert med opptreningen. Her kommer det til å bli mye Trial and Error, men jeg har god støtte fra familie, Howie og venner. Jeg kan offisielt begynne med sprangtreningen og håper på to ridetimer i måneden. En sprang og en dressur.

Forgandenny i April blir våres første stevne hvor vi starter 100 cm, deretter blir det Frenchfield i 105 cm og Novice dressurtest, før vi slår på den ultimate stortromma med Novice på Floors i midten av May. Floors er stedet! Det er mitt favorittstevne, verdens fineste bane og verdens hyggeligste folk! Det passer helt supert å nå målet akkurat der!

Men tilbake til virkeligheten… vi er IKKE der enda. Det er uendelig mye jobb foran meg, men jeg har over 12 måneder igjen og mange folk som vil hjelpe! Jeg skynder meg veldig langsomt og håper på en skadefri vinter med mye trening, frisk kropp og friske tvillinger! For et liv jeg lever! Er det mulig å være så heldig 💙💖

    EnglishNorsk bokmål