Lifestyle

Rise n´ shine

April 2, 2015

_MG_9305 copy

God morgen dere. Håper dere har en fin morgen. Jeg prøver iherdig å vende meg til å pendle, men må ærlig innrømme at det ikke er my cup of tea. Selv om bilen til Howie har cruise control fra en annen verden så må man faktisk styre. Den skjønner heller  ikke når ruta er møkkete så jeg er nødt til å fikse spylervesken selv. Jaja, jeg kommer meg da fram og i dag var jeg så tidlig ute at jeg nesten var alene i bygget. Neste altså, jeg møtte Alan på vei inn som hadde sett meg kjøre herk i rundkjøringa så vannet sprutet i alle kanter. Hadde vel håpet det var ingen som så det.

Good morning all! I just got into work after my daily commute and I´ve to honest, it’s not really my cup of tea. The only positive thing is that’s Howie´s car got cruise control level 100 so I basically can have a read on the way to work. Other than steering is not much else you can do. Freedom in a box hey?

_MG_9333 copy

Det er ikke mye som har skjedd siden sist. Det er torsdag og jeg er pent nødt til å jobbe i morgen siden jeg har tatt litt for mye fri de siste ukene. Altså, mandag til fredag er ikke helt meg (ei heller rutine) men heldig jeg er har jeg jobb, er frisk i både kropp og sinn, så litt påske/fredagsjobbing er på sin plass. Apropo frisk… det har jeg tenkt litt på i det siste. Jeg er veldig glad for nettop det.

Jeg er glad jeg:

♦   Har en jobb jeg kan gå til
♦  Relativt sterk kropp
♦  Kan stå opp tidlig hver morgen fordi kroppen er uthvilt
♦  Jeg kan spise hva jeg vil fra menyen fordi jeg ikke er allergisk
♦  Svært sjelden har influensa *bank i bordet*
♦  Sovner når jeg legger hodet på puta
♦  Ikke er redd for å si hvordan jeg har det
♦  Setter stor pris på små ting, akkurat i dag var soloppgangen.

Not an awful lot has happened since last time. It´s Thursday and I have to work tomorrow. Not that I can complain, I´ve had way to much time off recently. It´s been so nice though, getting the house ready for summer, spending time with Rebel and just chill. Oh and of course Howie. It´s nice to be with Howie to. I have also had time to think through stuff, and how grateful I am right now.

I am grateful

♦   I have a job
♦   body is fairly strong
♦   I can get up early every morning because my body has recharged
♦   I Can eat whatever I want from the menu as I´m not allergic
♦   I very rarely feel poorly *touch wood*
♦   I fell asleep easily
♦   I´m not afraid to tell people how I feel
♦   I can appreciate small things in life. Today it was the sunrise.

With that I wish you all a Maundy Thursday 

    EnglishNorsk bokmål